Wilma & Co
De gezelligste sportclub van Alkmaar!

Onze lessen

Bodyshape

Bodyshape is een zeer complete en gevarieerde groepsles op muziek van toen en nu. Er wordt op een plezierige manier gewerkt aan onderdelen zoals kracht, conditie en vetverbranding. 


STEPS

Steps is een swingende en uitdagende groepsles met een hoog fun-gehalte. Er wordt iedere les een gloednieuwe choreografie geleerd op opzwepende muziek. Een steples kan best lastig zijn als je voor het eerst komt. Doorzetters worden beloond, want steppen is echt een feestje! 


Combi-party

Tijdens onze Combi-Party op woensdagavond maken we er een anderhalfuur durend feestje van. Het eerste half uur Bodyshape, dan een kwartier grondoefeningen, gevolgd door drie kwartier Steps. Je mag de les zo lang maken als je wilt, want in- en uitstappen is mogelijk op elk moment. 


Senior fit

Deze les op gezellige muziek is voor mensen die het wat rustiger aan willen doen. Actief zijn, rekken, strekken en zo lang mogelijk fit blijven! Want: RUST ROEST!


Buitentraining

Een complete workout in de buitenlucht, waarbij conditionele en spierverstevigende oefeningen worden uitgevoerd in het park De Rekerhout, naast winkelcentrum De Mare. We beginnen met een cirquit, daarna lopen we het park door en doen tegelijkertijd oefeningen. Zowel in de zomer als in de winter zijn we aanwezig. Als het écht hard regent zal de les worden afgeblazen, maar dat gebeurt bijna  nooit. 


LIVE Lessen

Sinds de Corona-crisis gaan wij 2x per week LIVE op Facebook. Op woensdagavond (18:30u-20:00u) gaan we 1.5 uur LIVE tijdens onze COMBI-PARTY les, en op zaterdagochtend (10:00u-12:00u) zenden wij onze twee sporturen 'Bodyshape' en 'Steps' LIVE aan. Als je vanuit huis mee wilt steppen, schaf dan zelf een step aan (via marktplaats bijvoorbeeld) óf doe gewoon mee zónder step! 

NB  We zenden uit op een BESLOTEN GROEP op Facebook. Wil je erbij? --> Neem contact met ons op!


Youtube

Op YouTube kun je ONBEPERKT en GRATIS gebruik maken van meer dan 30 sportlessen die wij ONLINE hebben gezet. De sportlessen die je onder andere op YouTube kunt vinden zijn: rug/buik oefeningen, 30 minuten ALLROUND workouts, SENIOR FIT workouts en Step workouts. Alle leden van Wilma&Co krijgen ook nog eens toegang tot 23 extra sportlessen via YouTube.