Wilma & Co
De gezelligste sportclub van Alkmaar!

Over ons


Wilma & Co, bestaat sinds 2015. Wij zijn moeder en dochter, die jarenlang instructeur bij sportschool "Gym Alkmaar" zijn geweest. Toen deze sportschool failliet ging, aarzelden we niet lang, en begonnen voor onszelf. Veel vaste klanten volgden ons direct, en nieuwe sloten zich vlot aan. Wij willen gezelligheid en gastvrijheid uitstralen en ons daarmee onderscheiden van grote onpersoonlijke sportscholen. Bij ons heb je een naam en géén nummer! :-)


Sportiviteit en gezelligheid gaan hand in hand. Iedereen is welkom, en kan sporten op eigen niveau. Alle lessen betreffen "FREESTYLE" lessen, dat betekent dat iedere les anders is. 


Op deze site vind je alles over onze lessen en tarieven. Ook raden we je aan om onze Facebook-pagina te bezoeken om alvast wat sfeer te proeven. Ook op Instagram zijn wij actief! Volg ons op Instagram onder "wilmacotraining".


Kom eens langs voor een gratis proefles en oordeel zelf!


!!! NIEUW !!! Ons ONLINE abonnement

Sinds we niet meer in de zaal mochten sporten door de Corona-crisis zijn wij LIVE aan het uitzenden op Facebook op de woensdagavond en op de zaterdagochtend.  Wil je deze lessen LIVE op Facebook volgen? Of wil je ze op een voor jou gelegen tijdstip alsnog doen? Neem contact met ons op! Wij bieden een ONLINE abonnement aan voor leden die alleen maar van onze "LIVE op FaceBook" lessen gebruik willen maken. Als je lid wordt, dan voegen wij je toe aan onze BESLOTEN FACEBOOK PAGINA, die alleen zichtbaar is voor leden van Wilma & Co. LEUK als je erbij komt! Maakt niet uit of je uit Alkmaar of uit Limburg komt, we hebben zelfs leden uit andere landen :-)


Wilma & Co op YouTube!!!

Sinds de Corona-crisis zijn wij ook op YouTube actief onder het account 'Wilma & Co'. We hebben al meer dan 30 sportlessen on-line staan waaronder: rug/buik oefeningen, 30 minuten ALLROUND workout, SENIOR FIT workout en verschillende Step workouts. Abonneer je GRATIS op ons kanaal, je kunt ONBEPERKT onze lessen volgen op tijden dat het JOU uitkomt! Zoek een mooie plek in huis of in je tuin, doe je sportkleren aan en zet je ipad/televisie op onze YouTube zender... EN GAAAAN! :-)